From 8 July, building modification works will change the way people access certain areas of the Court.

Building modification works in the Supreme Court will soon change the way that people access some parts of the Trial Division building. 

As of 8 July 2019, the corridor between the entrance at 210 William Street and the rotunda near Banco courtroom, will be permanently closed. This space will be restricted to members of the Supreme Court.

Banco, and courtrooms 2 through to 7, will continue to be accessible from the entrance at 210 William Street by proceeding past the information desk and through the doors toward the Law Library, turning left and continuing on towards the courtroom under the veranda. 

Access to Banco, and courtrooms 2 through to 7, from 485 Lonsdale Street entrance remains unaffected.

Published on 24 June 2019